maanantai 17. elokuuta 2015

Ponikoulu ja heppakerho alkaa

Ponikoulu alkaa taas viikolla 36 eli 31.8 alkavalla viikolla ja loppuu viikolla 48. Alustavasti illaksi on ajateltu tiistaita, mutta tarkka päivä tarkentuu lähempänä.(toiveita voi esittää!) klo.17-19
Muutama on alustavasti jo ilmoittautunut, mutta vielä mahtuu mukaan.
Ponikoulu on suunnattu ratsastusta aloitteleville tytöille ja pojille, alkaen 5-vuotiaista! Ponikoulu kestää 2h, joka sisältää puoli tuntia ratsastusta (taluttaja tallilta!) ja tunnin leikinomaista teoriaa. Puoli tuntia kuluu ponien kuntoon laittamisessa tai leikkiessä. h.15€/kerta tai 170€/12 kertaa.
Maria vastaa mielellään lisäkysymyksiin!

UUTUUS heppakerho+ratsastus!! Ponikoulua jo pitempään käyneet voivat siirtyä sujuvasti heppakerhoon (n.+7-vuotiaille, jos epäröit kumpi sinulle on parempi ponikoulu vai heppakerho, kysy Marialta). Heppakerho on vastaava kuin ponikoulu, mutta siellä käydään jo vähän vaativampaa teoriaa ja pyritään siihen, että kaikki oppivat hyvin pian ratsastamaan ilman taluttajaa. Sisältää 40min. ratsastusta ja tunnin teoriaa. Kesto 2h/kerta. H. 17€/kerta tai 190€/12 kertaa. Aloitus viikolla 36 ja lopetus viikolla 48. Alustavaksi päiväksi on ajateltu torstaita, mutta päivä vahvistuu lähtemänä. (toiveita voi esittää vielä!) klo.17-19.
Jos ilmoittautuneita tulee kovin vähän, niin yhdistetään liukuvasti ponikoulu ja heppakerho samalle illalle!

HUOM! Ilmoittautumiset sitovia ja PERUUTUKSET tulee tehdä ajoissa edellisenä päivänä tai kerta veloitetaan.

Ei kommentteja: